Path check chevronShape fork Artboard full half image_text_overlay Tekst over afbeelding image_text Tekst onder afbeelding image Afbeelding Group 3 minusnotification-closeGroup 11 plussearch-glass stripe third
Scrollen

Over Amused

Bij Amused zijn creativiteit, product en beleving de drijvende krachten. In ons restaurant transformeert Chef Chiel de Groot de culinaire ervaring met vernieuwende en moderne kookkunsten, waarbij intense en frisse smaken samenkomen. Zijn passie voor ambachtelijke gerechten en oog voor detail zorgen voor een unieke smaakbeleving.

De wijnkaart, samengesteld door gastvrouw en vinoloog Corine Vink, sluit naadloos aan op de creatieve culinaire visie van Chef Chiel. Corine neemt je mee op een reis langs verrassende wijnen van over de hele wereld, zorgvuldig geselecteerd om de smaakpapillen te prikkelen en de maaltijd te completeren.

Wij werken graag zoveel mogelijk met producten uit onze eigen groentetuin en met wat het seizoen ons te bieden heeft. Creativiteit, product en beleving zijn hier kenmerkend.

Wij werken graag met wat het seizoen ons te bieden heeft.

Bij het menu hebben wij een prachtige selectie begeleidende wijnen.

Wij werken graag met wat het seizoen ons te bieden heeft.

Bij het menu hebben wij een prachtige selectie begeleidende wijnen.

Ingrediënten uit eigen groentetuin

Bij Amused koesteren wij de versheid en puurheid van onze gerechten door zoveel mogelijk gebruik te maken van producten uit onze eigen groentetuin. Deze toewijding aan lokale en seizoensgebonden ingrediënten vormt de kern van onze culinaire filosofie. Onze groentetuin, met liefde onderhouden door ons toegewijde team, levert verse en smaakvolle producten die de basis vormen voor de verrukkelijke creaties. Proef de smaak van authenticiteit bij Amused, waar onze groentetuin een essentieel ingrediënt is voor een onvergetelijke culinaire ervaring.